Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΤΙΜΕΣ ΚΗΡΑΛΟΙΦΩΝ



Σε βαζάκια των 30ml, τιμή 7,5 ευρώ και των 50ml τιμή 11,00 ευρώ, για αγορά επικοινωνήστε μαζι μας στα τηλέφωνα 210- 4655166 και 6909 669462
Σας περιμένουμε!




5 σχόλια:

  1. ΕΥΓΕ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλοντας στην εποχή της κρίσης όλοι να μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα αγνό προϊόν για την προσωπική τους φροντίδα, δημιουργήσαμε το εργαστήριο χειροποίητων παραδοσιακών σαπουνιών (ΘΕΟΧΑΡΗ) από αγνό ελαιόλαδο και χωρίς απαγορευτικές τιμές σαν αυτές που κυκλοφορούν από διάφορα αλα (εργαστήρια) και εταιρείες και χρησιμοποιώντας κρητικό ελαιόλαδο σαν βάση και αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα βοτάνων, φοινικέλαιο, λάδι καρύδας και αλα φυσικά προϊόντα καταφέραμε τα σαπούνια μας που το βάρος τους είναι 125 γραμμάρια και όχι 80 και 100 σαν αυτά που κυκλοφορούν να δώσουμε σε εσάς σε τιμές που δεν θα ξεπερνούν τα 2,70 ευρώ το τεμ. ότι καλύτερο και πιο αγνό φυσικό σαπούνι.
    Δείτε μια τιμή ενός εισαγόμενου σαπουνιού που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορα και κάντε τη σύγκριση.
    Είδος
    Soaps
    Προέλευση
    Spain
    Βάρος
    100gr. (Approximately)
    Χρόνος Παράδοσης
    1 - 3 days
    Κωδικός
    1002
    Τιμή
    €4.90
    Τα σαπούνια μας είναι φτιαγμένα με αγάπη και πολύ σεβασμό στους φίλους μας και στην ελληνική λαϊκή παράδοση, αυτή την εποχή βρίσκονται στο στάδιο της ωρίμανσης και σε λίγες ήμερες θα είναι έτοιμες οι πρώτες παρτίδες για να μπορέσετε να δοκιμάσετε ένα αγνό χειροποίητο παραδοσιακό προϊόν που θα σας εκπλήξει!
    Φιλικά
    Χρήστος Θεοχάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ :
    - ΠΡΟΣΩΠΟ επάλειψη με καθαρά χέρια το βράδυ προ του ύπνου σε δέρμα απολύτως καθαρό.
    - ΣΩΜΑ επάλειψη όποτε χρειάζεται κάνοντας απαλά μασάζ στο σημείο που μας ενδιαφέρει.
    - ΕΠΑΛΕΙΨΗ σε εγκαύματα, τσιμπήματα από έντομα, πληγές, κτλ. με καθαρά χέρια και αφού έχουμε επιμελώς φροντίσει η περιοχή που μας ενδιαφέρει να μην έχει βρωμιές ή ξένα σώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι κρέμες με κερί μέλισσας - σε αντίθεση με τις συνηθισμένες ενυδατικές κρέμες - απαιτούν ελάχιστη ποσότητα προκειμένου να απελευθερωθούν οι ευεργετικές τους ιδιότητες. Απλώστε μία πολύ μικρή ποσότητα τοπικά στην επιδερμίδα και "δουλέψτε" την με απαλές κυκλικές κινήσεις, προκειμένου να απλωθεί καλά και να απορροφηθεί ομοιόμορφα. Τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν.

    Τα προϊόντα με κερί θα πρέπει να αποφεύγονται από άτομα με διαπιστωμένες αλλεργίες στα προϊόντα μέλισσας (μέλι, βασιλικός πολτός, γύρη κ.ο.κ.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή